3 Nisan 2016 Pazar

MD

Clash Royale - Özel Taktikler - Oyunu Kazanmak için yapılması gerekenler





Oyun içi Taktikler;


1. Kesinlikle ve kesinlikle ben bu askeri kullanmıyorum, yükseltmeyeceğim demeyin. bugünün işini yarına bırakmadan herşeyinizi güncel tutun.

2. Mutlaka bir klanınız olsun. Asker bağışlamak size hem altın. Hemde xp kazandıracaktır. Ayrıca sizde asker alacağınız için herzaman faydası olur.

3. Klanınızdan veya Royale TV den sürekli savaş tekrarı izleyip taktik alın.

4. Marketten gereksiz kart satın almayın. Paranızı çar çur etmeyin.

5. İsim değiştirme hakkınızı eğlence amaçlı kullanmayın ilerde hesabınızı satmak isterseniz işinize yarar.

6. Kupanızı yukarda tutmaya çalışın. Kupa düşeyim şu kartı çıkartırım demeyin boş yere. Ben arena 3 te arena 1 destansı kartıda çıkartıyorum. Yani kendi kupanızdan düşük arena kartlarını her zaman çıkartırsınız, o yüzden kesinlikle kupa kasmaya odaklanın.

Adamları yenemiyorum ne yapmalıyım diyenlere!
Savaş Taktikleri ;

1. Rakibinizi şaşırtmaya çalışın. (2 yönlü dalın. bir yönden kötü asker atıp iksirini harcatın diğer yönden salın prensi )

2. Yanınızda her zaman havaya vurabilicek asker bulundurun.

3. Savaşa girerken en azından 1 savunma binası almak iş görebilir.

4. Her zaman önden ya çok canı olan bir asker yollayın, yada kalabalık asker grubu atın oyalama amaçlı. ama önden dev atarsanız iş görür.

5. Önden attığınız çok canlı askerin arkasından 1 alan tesiri asker atın cadı bombacı vb. (2 si aynanda girsin kule alanına) Daha sonra onlar savaşırken iksiriniz biriktiği anda 1 tanede gücü çok olan bir asker atın. Alan tesiri vuran askeriniz goblin iskelet vb. yokeder. Çok fazla vuran askeriniz ise pekka vb yokeder.

6. Devi kendi kulelerinizin en arkasından yollayın. Direk köprünün ordan atarsanız heemen karşılık verir ve devinizi öldürür. Dev köprüye gelene kadar iksiriniz biriksin. Dev köprüye geldiğinde yukardaki 5. maddedeki gibi saldırın. 

clash royale, clash royale indir, clash royale oyna

MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :