26 Mart 2016 Cumartesi

MD

Sitemiz Hakkında Bilgilendirme


Sitemiz Hakkında Bilgilendirme

Sitemiz bir kaç gündür Teknik sorunlar ile karşı karşıya. Teknik sorunları çözmüş bulunmaktayız. 

Bilgiteknem.com Alan adımızı değiştirdik. 

Yeni Alan Adımız : Bilgiteknem.net .

Çok Yakında Yeni Alan Adımıza Geçeceğiz. 



Sitemiz " Uyar ve Kaldır " Prensibini benimsemiştir. Uygun görmediğiniz paylaşımları URL(link) ve açıklamanız ile birlikte iletişim kısmında ki form ile bize gönderiniz. Paylaştığımız yazının uygun olmadığını kararlaştırdığımız taktirde sitemizde ki paylaşım kaldırılacaktır ve kaldırdığımız paylaşım bir daha sitemizde paylaşılmayacaktır. Bilgiteknem.net olarak hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz. Kullanıcı kendi yorumundan sorumludur. Sitemizde ki " Cinsel,ırkçı,siyaset,küçük düşürme,aşağılama" yorumları kullanıcı sorumluluğundadır. Bilgiteknem.net Hiçbir Sorumluluk Kabul etmez. Sitemiz de ki Yazılar ve görsel içerikler izinsiz kopyalanamaz.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan Bilgiteknem.net Adresimizde 5651 Sayılı Kanunun 8. Maddesine ve T.C.K`ın 125. Maddesine göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. Bilgiteknem.net hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler İletişim adresi ile iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (Üç) Gün içerisinde Bilgiteknem.net yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve size dönüş yapacaktır.


MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :