28 Mart 2016 Pazartesi

Unknown

Sigara İsteğini Yok Eden 13 Besin


Dünyada öyle bir adam bulmak gerekir ki, sigara içmek alışkanlığından özgür olmak istemesin.Fakat çoğu zaman insanlar onun esiri haline geliyor ve sigarayla mücadelede mağlup olurlar. Sigarayı bıraktıktan sonraki aşama da, genellikle, çok zor olur.
ABRAHAMSON
metodu ile bu bağımlılıktan kurtulmak mümkündür. 30 yıldır gerçekleştirilen bu yöntem enerjiye dayalı doğal arıtma yöntemidir.ABRAHAMSON metodunu gerçekleştiren uzmanlar sigara isteğini azaltacak besinlerin isimlerini açıkladı.
1.Yulaf ezmesi
20 gün boyunca her gün sıcak suda ıslatılmış yulaf yemek nikotin bağımlılığını azaltır.
2. Portakal
3. Otlar, sebze ve tahıl
20 gün boyunca her gün yarım portakal yemek nikotin isteğini 79 oranında azaltır.
Ispanak, sinema, badem, siyah pirinç. Her gün sebze, sebze ve tam tahıl içeren herhangi gıda da sigara içmek isteğini azaltır.
4. Domates
Domates suyu beyine sinyal gönderdiği için sigarayı birakanlar ilk 20 gün 1 bardak domates suyu içmesi önerilir. Böylece, hem bağımlılık azalır, hem de domatesin içerdiği antioksidan etkiye sahip olan likopen sayesinde östrojen hormonlarının düzeyi artar. Domatesi çiğ olarak yemek yerine pişirip yemek daha etkilidir.
5. Muz
Hem sigarayı terktetmeyi kolaylaştıran, hem de sigaranın yarattığı zararlı etkileri en aza indiren en faydalı meyvedir. B vitamini ve potasyum yönünden zengin olduğu için vücudu güçlendirip ona zindelik verir.
6. Elma
2007 yılında yapılan araştırmada düzenli elma tüketiminin akciğer fonksiyonlarını iyileştirdiği tespit onaylandı.
7. Fındık

İçerdiği E vitamini vücudu akciğer kanserinden koruyor.

8. Zencefil

Zencefil beyaz ciğerleri temizleyen çok güçlü antioksidandır. Çeşitli toksinleri, mukoza ve istenmeyen partikülleri ak ciğerlerden temizler.

9. Sarımsak
Sarımsak güçlü antioksidan olmasının yanı sıra, içerdiği bol miktarda Alisin maddesi ak ciğerleri temizler.
10. Okaliptüs
Okaliptüs doğal antibiyotik. Bunun içeriğindeki uçucu yağlar sayesinde akciğer enfeksiyonları yok olur. Ayrıca kan basıncını arttırarak kanın çoğalmasını sağlıyor. Öksürük, boğaz uyarılması sırasında, esasen, bu bitkinin yağından kullanılıyor.Taze okaliptüs çayı bronşit ve sinüzit hastalığının tedavisinde de kullanılır. Onun buharını absorbe öksürük ve bronşiti geliştirir.
11. Ekinezya
Nezle ve öskürüģün tedavisinde kullanılır. Bitkinin kökleri akciğer enfeksiyonları ile mücadele eder.
12. Keçi boynuzu
Özellikle sigara içenler için çok faydalıdır. 5 adet keçi boynuzu 1 litre suda kaynatılıp aç karnına içilirse, sigaranın verdiği zararı azaltır.
13. Ebegümeci
Kaynar suda 1 miktar Ebegümeci kaynatılır ve 5-6 saat sonra aç karnına 1 bardak içilir. Bu çay akciğeri geliştirir. Ebegümeci aynı zamanda akciğer kanserinin oluşması riskini azaltır.

Unknown

Unknown Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :