19 Mart 2016 Cumartesi

Furkan

Paypal Sıkça Sorulan Sorular - Paypal Nedir ? Paypal Nasıl Satın Alınır ? Paypal Ücreti Ne kadar ? Paypal Nereden Alınır ?


PayPal dünyanın 190 ülkesinde kullanılan, binlerce online alışveriş sitesinde, 25 farklı para biriminde kart numaranız gibi önemli finansal bilgileri paylaşmadan online mağazalardan kredi ve banka kartlarınız ile alışveriş yapabileceğiniz bir ödeme sistemidir.

PayPal’a nasıl üye olurum?

www.paypal.com üzerinde kısa bir form doldurarak ücretsiz olarak bir PayPal hesabı açabilirsiniz.


PayPal’ı nerelerde kullanılabilirim?

PayPal anlaşmalı tüm online mağazalarda PayPal hesabınızı kullanabilirsiniz.

PayPal’a üye olmak ve kullanmak ücretli mi?

PayPal’a üye olmak ve Türkiye içi alışverişlerinizde PayPal hesabınızı kullanmak tamamen ücretsizdir. Ancak PayPal üzerinden satış ve para transferi işlemlerinde PayPal’ın belirlediği ilgili ücretler geçerlidir. Paypal Kullanım Ücretleri: paypal.com/tr/webapps/mpp/paypal-fees

PayPal ile yüksek tutarlı harcamalar da yapabilir miyim?

PayPal harcamalarınızın güvenlik seviyesini arttırmak ve harcama limitinizi yükseltmek için harcama yapmak istediğiniz kartınızı PayPal’a onaylatmanız gerekir. Bunun için PayPal hesabınıza giriş yaptıktan sonra Kullanıcı profili menü adımından Kredi Kartı Ekleyin veya Düzenleyin adımını seçmelisiniz. Açılan sayfada sağ tarafta yer alan Kartımı tanımla ve onayla adımını seçerek gerekli yönlendirmeleri takip edebilir ve kartınızı onaylatabilirsiniz. İşlem sırasında cep telefonunuza bir doğrulama kodu gönderilecektir.

 Bu kodu, açık bulunan web sayfasındaki ilgili alana girerek onay işlemini tamamlayabilirsiniz. Onaylama işleminin ardından Vadesiz TL hesabınızdan PayPal tarafından belirlenen tutarda bir miktar hesabınızdan çekilecek ve bu tutar 24 saat içerisinde PayPal hesabınıza iade edilecektir.


Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :