3 Şubat 2016 Çarşamba

Furkan

Yaşa Göre Cilt Güzelliği Nasıl olmalıdır ?

images (4)
Her yaşın güzelliği var” der atalarımız, gerçekten de böyledir. İnsanlar dünyaya geldiği  günden ölene kadar çeşitli değişikliklere maruz kalıyor. Bu değişikliklek ise doğrudan insanın dış görünüşüne etkisi vardır. Bu nedenle, çeşitli yaş kategorilerinde olan insanlar yaşlarına göre de dış görkemlerinin kaygısında kalmalıdırlar.
20 yaşta iken …
Eğer 20 yaşında iseniz yüz cildinizin her zaman taze ve nemli kalması için bir krem ​​seçin.Ağır kozmetik araçlar yerine içeriğinde besleyici maddeler içeren kremlerden kullanın. Sigara ve alkollü içeceklerden uzak durun. Antioksidanlarla cildinizin bakımını yapın.
30 yaşta iken …
Bu zaman bol miktarda vitamin ve mideral olan kremleri seçmelisiniz. Bu krem ​​sayesinde cildi daha parlak ve esnek yapabilirsiniz. Güneşli havada ise uzun süre dışarıda kalmayınız.
40 yaşta iken …
A, C, E vitaminleri ile zengin olan kremlerden uzak durmalısınız. Yağ ve şekerden yettiği kadar uzak durun. Meyve ve sebzeyi ise gıda rasionuzdan kenarda saklayın. Mümkün olduğunca gün ortaların da dinlenmek için kendinize zaman ayırın.
50 yaşta iken … 
cildinizde ki nemi arttırmak  için krem ​​ kullanın. Yağlı gıdalardan da yiyin. Kilonuzu artırmamak için dikkatli olun. Aksi takdirde cildinizde sarkmalar oluşacak. Gün içinde ise 1,5 – 2 litre kadar su içmeye özen gösterin.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :