27 Ocak 2016 Çarşamba

Furkan

İlişkilerde karşılaşılan 3 sorunlu erkek tipi bunlardan uzak durun

İlişkilerde karşılaşılan 3 sorunlu erkek
Evet arkadaşlar bugün sizler ile ilişkilerde karşılaşılan 3 sorunlu erkek tipini inceleyeceğiz. 

ANA KUZUSU
Annelerinden ayrı hareket edemeyen kişiler denir. Bu erkekler annesi olmadan bir hiçtir. Anneleri olmadan bağımsız yaşayamazlar. Annelerinin sözünden çıkamazlar. Mesela evli bir çift' de damadın annesi oğluna, '' oğlum hep gelinimle uyuyorsun gel biraz da benimle uyu '' diyebilir. Erkek de bunu haliyle kabul edebilir. Gördüğünüz üzere bu bağımlılık sadece erkek ile sınırlı değil. Anneside oğlunu çekmekte. Bu tip bireyler çocukken idare edilebilir, ancak büyüyünce durum öyle olmuyor. Karşınızda böyle bir erkek tipi var ise bence bir daha düşünün derim. 

YETİŞKİN ÇOCUK ERKEKLER
Bu tip kişilere aslında ergenlik çağında takılı kalmış kişiler diyebiliriz. Bu insanlar her ne kadar görünüş, saygınlık, iş ve kariyer açısından yükseklerde olsalarda davranış olarak ergenlerden farksızdırlar. Başta böyle erkekler kadınlara hoş gelebilir, etkilenebilirler. Onların cool ve sevimli tarafı bayanları baştan çıkarabilir. Ancak ve ancak ilişki ciddileştiği anda evlendikten bir süre sonra bu tip erkeklerin hoş olmadığını anlarlar. Çünkü bu bireyler bencildirler, düşüncesizdirler. Aldıkları maaşlarını evin nasıl geçineceğini düşünmeden olduğu gibi teknolojik bir alete veya saçma sapan şeylere harcayabilirler. Bu yüzden evlenilebilecek bir erkek türü değillerdir. 

AŞIRI KISKANÇ ERKEKLER
Başta böyle davranışlar kadının hoşuna gidebilir. Düşünsenize bir kişi var sizi her zaman merak ediyor, size sorular soruyor. Ama sadece bir süreliğine. İlişki olgunlaşmaya başladığında bu kadın için ciddi sıkıntılara yol açabilir. Erkek kadını kıskandığından dolayı eşinin telefonuna bir çeşit programlar kurup onu dinlemeye çalışabilir. Bu yüzden hanımların bu konuda dikkatli olması gerekmektedir.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :