27 Ocak 2016 Çarşamba

Furkan

Çifte Saadet Dizisi Oyuncuları ve Konusu

Pastel Film imzalı ‘Çifte Saadet dizisinin çekimleri başladı
Hikaye Perihan’ın bir gün Bursa’ya gitmesiyle değişir. Otobüste geçirdiği bir kaza sonrası Perihan’ı kimse bulamaz, bu korkunç kazadan kurtulan da yoktur. Bu haberle sarsılan aile yıllar geçtikçe Perihan’ın yokluğuna alışır ve hayata devam etmeye çalışır. Bu korkunç olayın ardından 13 sene geçer, Metin tekrar evlenmiş ve çocuklar büyümüştür, üstelik Metin’in yeni eşi Hülya’dan (Dolunay Soysert) bir çocuğu daha olmuştur. 13 senedir geçmişe dair hiç bir bilgisi olmayan ve bir rehabilitasyon merkezinde yaşayan Perihan, kim olduğunu hatırlar ve evine geri döner. 
Yönetmen:Bora Tekay
Senarist : Enver Sülü
Çifte Saadet Dizisi Nerede Çekiliyor ?
Bolu Kartalkaya'da çekimler devam etmektedir.

Çifte Saadet Dizisi Oyuncuları

FİKRET KUŞKAN

ŞEBNEM BOZOKLU

DOLUNAY SOYSERT

DİLA DANIŞMAN

Ve birçok isim daha dizide yer alıcak.

çifte saadet dizisi oyuncuları,çifte saadet oyuncuları,çifte saadet dizisi konusu,çifte saadet fox,çifte saadet dizisinde kimler oynuyor,çifte saadet reyting,çifte saadet dizisinin konusu nedir

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :