29 Aralık 2015 Salı

MD

Bozüyük Belediyesi Kış İçin Hazırlandı!




Bozüyük Belediyesi Kış İçin Hazırlandı!


Bozüyük İlçe belediyesi, meteorolojinin kar uyarısını yapması halinde,ilçe sakinlerinin olumsuz hava olaylarından etkilenmemeleri ve kış mevsimini rahat ve kazasız bir şekilde geçirebilmeleri amacıyla tüm hazırlıklarını tamamlamış durumda. Kış aylarında çalışan işçilerimize Allah kolaylık versin.


Başkan Bakıcı, "Ekiplerimiz tüm hazırlıklarını önceden tamamladı. Biz belediye olarak tüm ekip ve ekipmanlarımızla kışa hazırız" dedi.


Bozüyük Belediyesinin kullanacağı araçlar, 2 greyder , 2 kamyon , 2 kepçe , 2 yükleyici kepçe. 1 Turkar. 1 traktör .  Yol tuzlama çalışmalarında kullanılacak olan hali hazırda bulunan 300 ton tuz. Ayrıca araçların arıza durumunda ve karların şehir dışına atılmasında kullanılacak araçlar şunlardır: 5 kepçe , 4 kamyon.

Etiketler: Bilecik , Bilecik hava tahminleri , bilecik kar , bileciğe ne zaman kar yağacak ? , bilecik için hava durumları , bilecik son dakika haberleri, bilecik ili için hava durumları , bilecik il geneli hava durumları , bilecik'e kar geliyor, kar ne zaman yağacak ? , bilecik için kar tahminleri , bileciğe kar yağışı bekleniyor. Bozüyük'e kar geldi. Bozüyüğe kar yağdı!, Bozüyük'e kar geliyor. Bilecik bu sene kışı nasıl geçirecek ? haber11 , bilecik hava haberleri , bozüyük meteroloj



MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :