1 Kasım 2015 Pazar

Kutay

Photoshop İle Fotoğraflara Yeni Bir Bakış



Hindistan’ın Mumbay şehrinde yaşayan Anil Saxena, photoshop kullanarak fotoğrafları tamamen başkalaştırıyor. Çeşitli aşamalardan geçen fotoğraflar son derece keyifli bir seyir sunuyor. Anil ilk önce karanlık oda fotoğrafçılığı komposizyonuyla bu işe başlamış daha sonra photoshop üzerinde edindiği beceri ile fotoğraflar üzerinde oynamalara başlamış. Kendisi tam bir mükemmeliyetçi olduğunu söylüyor: ” Eğer görüntü başarılısı ise bir çok ayrıntı fark edilmeyebilir. Ancak ben yaptığım işin en iyisi olması için, elimden gelenin hep daha fazlasını yapmaya çalışırım.”

Ben kesinlikle bu çalışmaların incelenmesini ve farkındalık yaratılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü ortada son dere fazla bir emek ve harika bir iş var. Bu şaşırtıcı çalışmaların bazılarına vakit kaybetmeden göz atalım.








Kutay

Kutay Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :