12 Kasım 2015 Perşembe

MD

Korsan GTA 5'e Soruşturma Başlatıldı.





Korsan GTA 5'e Soruşturma Başlatıldı.


GTA V Oyunu, uzun zamanlardır beklenen bir oyundu. En niyahetinde oyun geldi. Fakat oyunun orjinalının fiyatı biraz tuzluydu. İlk önce PS3 ve Xbox 360 Plartformlarında yayınlandı ve sonra PS4 ve X1 Plartformlarında yayınlandı. Fakat Konsollara çıkmıştı, PCye çıkmamıştı. Uzun süre sonra GTA 5 sonunda PCYe çıkmıştı. GTA 5 PC Sürümüne Crack yapmanın çok zor olacağını açıklayan oyunun yapımcı firması,yanılmıştı. 3DM adı ile tanınan oyun Crackları paylaşımı yapan ekip tarafından 1 hafta sonra internet ortamına yayınlamışlardı.

GTA 5 Crack dosyası yayınlandıktan sonra Korsan kullanıcı sayısı önemli bir şekilde patladı. GTA 5e para vermek yerine, Crack dosyası ile crackledikten sonra dilediği gibi oyunu kullanıyordu.  Fakat bu crackin kötü bir yanı vardı ki o da şudur; Crackli halde kullananlar oyunun multiplayer özelliğini kullanamıyordu. Sadece ana hikayeyi oynayabiliyorlardı. Fakat bunada çözüm getirilmişti. FiveM adı verilen ekip kendi serverlerini yaratıp, korsan GTA 5 kullanıcıları için Multiplayer deneyimi hazırlamıştı. Fakat korsan kullanıcıların, multiplayer gta 5 oynaması, Yapımcı firmayı harekete geçirdi.


Yapımcı firma, Reddit sitesinde ki açıklamaya göre FiveM ekibine karşılık olarak Soruşturma başlattı. Henüz soruşturma ile ilgili net bir cevap/açıklama bulunmamakta. Tahmin ediyoruz ki Yapımcı firma, FiveM serverlarının kapatılmasını,korsan oyun kullanıcılarına Multiplayer özelliğini engellemek istiyor. 




MD

MD Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :