3 Kasım 2015 Salı

Furkan

General Mobile 4G (Android One) İçin Android 6.0 Güncellemesi Başladı!



Google'ın düşük bütçeli telefonları olarak geçen Android One projesinin ülkemiz ayağını oluşturan General Mobile 4G için Android 6.0 Marshmallow güncelleme dağıtımına kademeli olarak başlandı.

Google'ın farklı firmalara ürettiği üst seviye telefonlar olan Nexus cihazları için geçtiğimiz günlerde başlayanAndroid 6.0 Marshmallow güncellemesi sonrası gözlerGoogle Play Edition olarak geçen cihazlara ve özellikle ülkemizde de yer alan orta ve alt seviye özelliklere sahip Android One telefonlarına çevrilmişti.

Nexus'lara gelen güncellemenin kısa bi süre ardından bazı Android One telefonlarına da gelen güncelleme General Mobile'ın üretimi 4G cihazı için de bugün ititaberiyle başladı. İlk olarak %1, %10, %25'lik dilime gelecek şekilde kademeli olarak başlayan güncelleme ile Android One cihazına sahip olanlar da Andorid 6.0 Marshmallow deneyimlerine başlamış olacak.


Eğer siz de bir General Mobile 4G sahibi iseniz Yazılım Güncelleme kısmından cihazınıza sürekli güncelleme kontrolü yapmanızda fayda var. Google amca güncellemeleri sizlere özel göndermeye başladı!

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :