15 Kasım 2015 Pazar

Furkan

Fallout 3’ün Xbox One ve Xbox 360 versiyonları karşılaştırıldı!

Microsoft‘un geçtiğimiz günlerde oyuncuların kullanımına sunduğu geriye uyumluluk projesidahilinde; oyuncular bir önceki nesilde oynadığı, yine Microsoft tarafından açıklanan 104 belli oyunu, Xbox One üzerinden oynama şansı yakalamışlardı. Bu bahsedilen 104 oyundan biri olan Fallout 3 de, bildiğiniz üzere; Fallout 4’ün dijital versiyonunu Xbox Store üzerinden ön sipariş yoluyla edinen kullanıcılar için ücretsiz olarak dağıtılmıştı.



Ünlü oyun-teknoloji kanalı Digital Foundry, oyunu her iki platformda da deneyerek, oyunun her iki konsoldaki stabilitesini karşılaştırdı. Videodaki sonuçlar üzerine konuşursak; oyunun geriye uyumlu olan Xbox One versiyonunun, Xbox 360 versiyonundan daha stabil ve temiz çalıştığını söyleyebiliriz. 

Özellikle Fallout 3‘ün çoğu platformdaki ortak sorunu olan shuttering, yani kare atlama sorununun tamamen azaltıldığı yine videoda dikkat çeken özellikler arasında. Bahsi geçen bu videoya yukarıdan ulaşabilirsiniz.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :