17 Ekim 2015 Cumartesi

Furkan

Facebook’a Alışveriş Yapma Özelliği Geliyor

Facebook-alışveriş-dönemi

Sürekli yeni özellikleri ile kullanıcılarının karşısına çıkan sosyal medya devi Facebook bir yenilik daha kazanıyor.Yeni gelecek özellik ile birlikte Facebook üzerinden alışveriş yapmak mümkün olacak.İşte detayları.
Teknolojinin hızla gelişmesi ile artık kullanıcılar mobil cihazları üzerinden tüm işlemlerini halletmekteler.Durum böyle olunca Facebook tamamen farklı bir özellik ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Facebook‘un yeniz özelliği ile birlikte artık kullanıcılar anasayfa üzerinde gezinirken beğendikleri bir ürünü alabilecekler.Tamamıyla Facebook ile entegreli olarak çalışacak olan bu özellik ile beğendiğiniz herhangi bir elbiseyi satın almaya karar verdiğinizde Facebook sizi satıcının satın alma sitesine yönlendirerek kolay bir şekilde alış verişi tamamlamanıza yardımcı olacak.

facebook-alışveriş-dönemi
Temmuz ayı içerisinde testlerine başlanmış olan bu yeni özelliğin kullanıcılar tarafından olumlu bir geri dönüş alırken diğer kullanıcılar için ne zaman aktifleştirileceği henüz bir netlik kazanmış değil.

Furkan

Furkan Hakkında -

Bu bir blog, internet camiasında açılmış pek çok blogtan kendini ayıran tek yönü ise okurlara güncel haberler, olaylar hakkında bilgiler vermek samimi bir anlatım ile okurlarına "Nasıl Yapılır?" içeriğinde makaleler paylaşmak ve bunun gibi pek çok içeriği reklamsız ve yalın bir anlatımlarla sizlere sunmak.

Mail adresiniz ile bloga abone olmak için :